I forbindelse med ændringerne til bogføringsloven er der kommet krav om digital opbevaring af alle bilag. 

I UVdata samarbejder vi med en række virksomheder, der leverer systemer og services til markedet for privat- og friskoler samt efterskoler – AqoolaRedmark Scanning og Digiflow. Disse systemer til digital håndtering og godkendelse af bilag er ikke et krav i forhold til overholdelse af bogføringsloven, da du alene ved brug af UVskole kan opbevare dine bilag digitalt. Dog kan disse systemer være et godt supplement til den funktionalitet, som du får med UVskole. 

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om bilagshåntering kan du se vores tidligere webinarer med Aqoola, Redmarks Scanning og Digiflow. Optagelserne er fra august og september sidste år, hvor vi kiggede ind i systemerne til digital bilagshåndtering. På webinarene fortæller vi kort om vores samarbejde, om vores arbejde med bogføringsloven, og hvorfor netop samarbejdet og løsningen fra leverandøren af systemet til digital bilagshåndtering er relevant. Dernæst præsenterede leverandøren deres system, og hvordan det kan hjælpe i arbejdet med digital håndtering og godkendelse af bilag. Du kan se optagelserne af webinarerne her:

Aqoola: Bilagshåndtering i UVskole med Aqoola

Redmark Scanning: Bilagshåndtering i UVskole med Redmark Scanning

Digiflow: Bilagshåndtering i UVskole med Digiflow

Har du besøgt vores side om bogføringsloven?

Vi har oprette denne særlige side, hvor vi løbende opdaterer, når der er nyt om bogføringsloven. Hvis du vil vide mere om bogføringsloven, kan du få flere informationer på siden. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os.