Digitalisering baner vejen for en mere effektiv skolestyring ved at automatisere mange af de komplekse og tidskrævende processer.

Med Skolerne på Bogø ombord har KMD og UVdata nu rundet 300 kunder på DSA-Løn, et specialiseret lønsystem til De Frie Grundskoler.

DSA-Løn gør en forskel for skolerne ved at automatisere mange af de komplekse og tidskrævende opgaver forbundet med lønadministration. Systemet er fleksibelt og kan tilpasses alle typer lønsituationer, inklusive forskellige overenskomster, ancienniteter og lokalaftaler.

Skolerne kan med denne løsning undgå manuelle beregninger og være sikre på, at alle beregninger altid er opdaterede i henhold til gældende overenskomster, love og regler.

“Med DSA-Løn får skolerne et lønsystem, der sikrer korrekt beregnet løn. Samtidig er hjælpen altid tæt på med personlig support, hvor den enkelte kunde guides igennem de spørgsmål de har.” – Anette Falkner Larsen, Vice President, KMD Education.

Inkluderet i DSA-Løn er support fra dedikerede konsulenter, en nem opstart med komplet opsætning af lønsystem og løbende opfølgning, alt sammen designet til at imødekomme skolernes unikke behov.

Linda Skovgaard, bogholder hos Skolerne på Bogø, fortæller: “Som med alle systemskifte inden for økonomifunktionen, har det været en stor beslutning og en omfattende proces. Vi har fra dag ét været under kyndig vejledning, og det har givet os en tryg start med DSA-Løn. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.”

Vi ser frem til at fortsætte med at skabe værdi for skolerne ved at frigive tid og ressourcer, så de kan fokusere på det vigtigste – elevernes læring og udvikling.